TADELAKT

Eksklusiv marokkansk puss med lange tradisjoner!

Tadelakt er en vanntett kalkbasert puss for inne- og utebruk som er kjent fra marokkanske bad og interiører. Tadelakt bidrar til en elegant og fredelig atmosfære og gir en klassisk finish til bad, kjøkken og andre rom.

Glansen og den marmorlignende overflate til Tadelakt gjør den til et lekkert og eksklusivt valg for bruk på bad, peis, bordflater og andre dekorasjoner. Man får en ren og sømløs overflate til våtrommet.

Tadelakt er tilgjengelig i ulike farger: Delphi hvit, Romersk okergult, Nassau oransje, Djenne rød, Iquitos grønn og Gomera grå.

Påføring og vedlikehold

Påføring av Tadelakt er en tidkrevende og vanskelig prosess og ikke noe vi anbefaler at man gjør selv. Man må følge de ulike prosedyrene i for- og etterarbeidet nøye, og timing er avgjørende. Etterarbeidet innebærer ulike faser. Pussen påføres og poleres så med stein for å få den karakteristiske skinnende overflaten. Avslutningsvis smøres Tadelakten inn med en spesial- olivensåpe for å få overflaten vannavstøtende. Dette er spesielt viktig i våtromssoner. Tadelakt passer best på dødt underlag som ikke beveger seg, dette for å unngå sprekker i overflaten. Om du lurer på hvordan du kan bruke produktet er det bare å ta kontakt så bidrar vi gjerne med råd og tips! Vi formidler også kontakt med dyktige håndtverkere som mestrer teknikken med å påføre tadelakt.

 
 
8 grunnfarger - mange muligheter!

Tierrafino Tadelakt kommer i 8 naturlige grunnfarger: Dover White, Delphi White, Roman Ochre, Djenné Red, Nassau Orange, Ayers Rock, Iquitos Green og Gomera Grey. Disse kan blandes til en rekke ulike farger og nyanser slik at du har store valgmuligheter når du skal velge hvilken farge som passer til ditt bruk. Vi har fargeprøver tilgjengelig om du ønsker å se eksempler. Send en epost til post@naturatec.no eller ring oss på 984 29 939‬ for mer informasjon.

Et godt grunnlag er viktig!

Et godt forberedt underlag er avgjørende for et godt resultat med alle pussprodukter. Pass på at underlaget er godt rengjort, stabilt, tørt og uten spor av olje, fett, gammel farge eller andre substanser som kan påvirke heften. En slett og stabil overflate er viktig, sprekker og ujevnheter i underlaget vil komme gjennom pusslaget.

Med tadelakt er det også viktig at man har et grovt lag med feks grovsparklet fliselim som tadelakten kan hefte på.

Produkter for et godt underlag!

 

Kerakoll leverer kvalitetsprodukter til en grønn byggeplass

Et godt underlag er helt avgjørende for et godt resultat! Har du sprekker eller ujentheter i underlaget vil disse synes gjennom pussen du legger over. Vi samarbeider derfor med italienske Kerakoll. Dette er Europas største produsent av miljøvennlige byggevarer. Fra sitt laboratorium i Nord-Italia utvikler de produkter som kombinerer miljøvennlig teknologi med kompromissløs kvalitet. Produktene er brukt i en årrekke av store produsenter over hele europa. Vi leverer til private og profesjonelle over hele landet. Les mer om produktene, priser og levering her....

Kerakoll
 • Meld deg på kurs!

  Vi arrangerer kurs både for profesjonelle og private. På våre kurs får du innføring og erfaring i å påføre våre mest populære produkter. Kursene kan tilpasses etterspørsel og det dere ønsker.

  finn ut mer
 • Bli forhandler!

  Vi opplever en stor økning i etterspørsel etter våre produkter og søker forhandlere og håndverkere som kan føre våre produkter. For profesjonelle har vi egne priser og bidrar med nødvendig opplæring for påføring og videresalg. For mer informasjon om hvordan du kan bli forhandler klikk her.

  les mer
Om Naturatec

Naturatec er leverandør av miljøvennlige og innemiljøvennlige produkter til byggebransjen. Vi leverer løsninger basert på naturlige materialer og uten bruk av løsemidler til alle overflater.

 • Betonglook
 • Mineralpuss
 • Tadelakt
 • Miljømaling
 • Miljøvennlige byggevarer
Faktura og postadresse:

© 2017 Naturatec AS

Top s