Mineralpuss. Vegger med en levende og elegant finish.

Duro, finish, velvet

Det er en trend å gå vekk fra kun malte gipsplater i alle rom, alternativer med mer liv blir mer og mer populært. Naturatecs mineralpusser er et stilrent alternativ til maling og gir levende og elegante vegger.

Vi har ulike typer mineralpuss, med ulike egenskaper for forskjellige ønsker og behov. Duro og Finish er 100% naturlige, basert på leirpigmenter.

Velvet er en kalkbasert puss fra italienske produsenter. Også dette er et miljøvennlig produkt, men her er det tilsatt enkelte syntetiske ingredienser for å gjøre produktet mer robust.

Produktene gir alle en elegant finish med en minimalistisk og elegant finish. Er du i tvil om hva du skal velge er det bare å ta kontakt så veileder vi gjerne!.

Velg riktig underlag!

 

Kerakoll leverer kvalitetsprodukter til en grønn byggeplass

Et godt underlag er helt avgjørende for et godt resultat! Har du sprekker eller ujentheter i underlaget vil disse synes gjennom pussen du legger over. Vi samarbeider derfor med italienske Kerakoll. Dette er Europas største produsent av miljøvennlige byggevarer. Fra sitt laboratorium i Nord-Italia utvikler de produkter som kombinerer miljøvennlig teknologi med kompromissløs kvalitet. Produktene er brukt i en årrekke av store produsenter over hele europa. Vi leverer til private og profesjonelle over hele landet. Les mer om produktene, priser og levering her....

Kerakoll
  • Meld deg på kurs!

    Vi arrangerer kurs både for profesjonelle og private. På våre kurs får du innføring og erfaring i å påføre våre mest populære produkter. Kursene kan tilpasses etterspørsel og det dere ønsker.

    finn ut mer
  • Bli forhandler!

    Vi opplever en stor økning i etterspørsel etter våre produkter og søker forhandlere og håndverkere som kan føre våre produkter. For profesjonelle har vi egne priser og bidrar med nødvendig opplæring for påføring og videresalg. For mer informasjon om hvordan du kan bli forhandler klikk her.

    les mer
Top