Betonglook - for en fugefri overflate

Våre mikrosement og betonglookprodukter

Velg riktig underlag!

 

Kerakoll leverer kvalitetsprodukter til en grønn byggeplass

Et godt underlag er helt avgjørende for et godt resultat! Har du sprekker eller ujentheter i underlaget vil disse synes gjennom pussen du legger over. Vi samarbeider derfor med italienske Kerakoll. Dette er Europas største produsent av miljøvennlige byggevarer. Fra sitt laboratorium i Nord-Italia utvikler de produkter som kombinerer miljøvennlig teknologi med kompromissløs kvalitet. Produktene er brukt i en årrekke av store produsenter over hele europa. Vi leverer til private og profesjonelle over hele landet. Les mer om produktene, priser og levering her....

Kerakoll
  • Meld deg på kurs!

    Vi arrangerer kurs både for profesjonelle og private. På våre kurs får du innføring og erfaring i å påføre våre mest populære produkter. Kursene kan tilpasses etterspørsel og det dere ønsker.

    finn ut mer
  • Bli forhandler!

    Vi opplever en stor økning i etterspørsel etter våre produkter og søker forhandlere og håndverkere som kan føre våre produkter. For profesjonelle har vi egne priser og bidrar med nødvendig opplæring for påføring og videresalg. For mer informasjon om hvordan du kan bli forhandler klikk her.

    les mer
Top